Un tip si-a cumparat un frigider nou. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus în fata casei cu un carton pe el pe care scria: “E gratis. Îl vrei, ia-l acasa!”.
4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. A realizat ca oamenii erau prea neîncrezatori în aceasta oferta. Asa ca a decis sa schimbe textul de pe carton: “Frigider de vânzare – 100 RON”. A doua zi cineva l-a furat!
Ei traiesc printre noi!
Într-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni când, deodata, cineva a tipat: “Uite o pasare moarta!” O “blonda” s-a uitat în sus, spre cer, si a întrebat: “Unde, unde?”
—–
Când cauta o casa de vânzare, fratele meu a întrebat-o pe agenta imobiliara în ce directie este nordul, explicând ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca în fiecare dimineata. Gagica a întrebat: “Soarele rasare în nord?” Când fratele meu i-a explicat ca soarele r?sare din est de ceva timp, ea a dat din cap ai a zis: “Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea!”
——
Luam prânzul într-o cafenea când, fara sa vrem, am auzit-o pe o angajata ca vorbea despre o arsura solara pe care a capatat-o la sfârsitul saptamânii, când mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca. era în mers.
——
O foarte buna prietena de-a mea are un fel de cutit în masina, care este acolo special pentru a taia centura de siguranta în caz ca ramâne blocata în autoturism în urma unui accident. Ea îl tine în portbagaj.
——
Umblam pe strazi cu un prieten când am vazut o femeie cu un cercel în nas, cercel de care era atarnat un lantisor pâna la cercelul din ureche. Prietenul meu m-a întrebat: “Nu se va rupe lantul de fiecare data când va întoarce capul?”. A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane ramân la
aceeasi distanta  indiferent în ce directie va întoarce capul.
——
Nu mi-am gasit bagajele în zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femeii de acolo ca bagajele mele nu au aparut.
Ea a zâmbit calm si mi-a spus sa nu îmi fac griji, deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt pe mâini bune.
“Deci, m-a întrebat ea, avionul dumneavoastra a ajuns deja?”
—–
Pe vremea când munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica, la pachet.
Parea sa fie singur ai pizzerul l-a întrebat daca doreste sa taie pizza în 4 sau în 6 felii.
A stat si s-a gândit un pic înainte sa raspunda: “Las-o în 4 felii. Nu îmi este asa de foame încât sa  mananc 6 felii !”
——
Da, Ei traiesc printre noi !
Din pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc !